Descriere
Testerul de pH HI981038 pentru pâine si aluaturi directe, prefermenti biga/poolish este conceput pentru a masura pH-ul în timpul proceselor de coacere si pentru a se asigura respectarea reglementarile privind igiena alimentelor si analiza pericolelor (HACCP). Testerul dispune de un sistem de operare usor de utilizat cu un singur buton, are o carcasa compacta si impermeabila si calibrare automata a pH-ului în unul sau doua puncte. Toate citirile sunt compensate automat pentru variatiile de temperatura cu senzorul de temperatura încorporat. Electrodul cu vârf conic este ideal pentru a introducerea în probe solide si semisolide. Jonctiunea deschisa previne blocarea probelor în jonctiune.
Testerul de pH HI981038 pentru pâine si aluat este conceput pentru a masura pH-ul în timpul proceselor de coacere, si pentru a se asigura ca aluatul respecta reglementarile privind igiena alimentelor si analiza punctelor critice de control (HACCP)
Precizie de ± 0,05 pH
Electrodul are un varf conic, ideal pentru introducerea direct in paine, aluat sau maia
Jonctiunea deschisa împiedica colmatarea jonctiunii cu resturi de proba
SPECIFICATII
Domeniu pH: 0,00 la 12,00 pH
Rezolutie pH: 0,01 pH
Acuratete pH: ± 0,05 pH
Calibrare pH: automata, în unul sau doua puncte
Compensarea pH-ului cu temperatura automata, 0 la 50 ° C (32 la 122 ° F)
Electrod pH: Sonda încorporata pentru aplicatii specifice
Oprire automata: 8 minute, 60 minute sau dezactivata
Tipul / Durata de functionare a bateriei: CR2032 Ioni de litiu (inclus), aproximativ 800 de ore de utilizare contintinu?
Mediu: 0 la 50 ° C (32 la 122 ° F); UR max 95% fara condens
Dimensiune: 51 x 160 x 21 mm (2,0 x 6,3 x 0,9 ”)
Greutate: 57 g (2,0 oz)
Informatii pentru comanda HI981038 este livrat cu (2) plicuri solutie tampon pH 4,01, (2) plicuri solutie tampon pH 7,01, (2) plicuri solutie de curatare pentru pâine si aluat, solutie pentru pastrarea electrodului, baterie Li-ion CR2032, certificat de calitate a instrumentului si manual de instructiuni
Recenzii
Nu există recenzii până acum.