Descriere
Cuptor traditional pe lemne special pentru copt pizza napoletana la temperatura de 480 grade C. Suprafata de coacere 120 cm din caramida biscotto cu cupola din placi refractare sau caramida argila de Sorrento-Napoli.
Enumeram cateva aspecte importante ce fac acest cuptor unic : calitatea si atentia extraordinara la detalii, caramizi traditionale care permit absortia temperaturii si distribuirea ei uniforma in tot cuptorul la temperaturi intre 450 si 500 de grade si materiale de top care permit o izolatie perfecta in exteriorul cuptorului.
Ingredientele originale nu sunt suficiente pentru a face o pizza napoletana de calitate, ci este nevoie si de cuptorul potrivit.
Pretul afisat reprezinta finisajul tencuit fara mozaic sau alte optiuni. Pentru mozaic sau alte caracteristici speciale, sunt enumerate la categoria „Optionale”.
SPECIFICATII | |
Greutate | 1500 Kg |
Dimensiuni exterioare | 1450x1690x2080H mm |
Diametru interior | 120 cm |
Deschidere gura | 440x220H mm |
Diametru mufa cos de fum | 250 mm |
Consum lemne la 480° | 8 Kg/h |
Capacitate pizza 31 cm | 7 buc |
Pret cu finisaj tencuit | 3999 € |
OPTIONALE | PRET |
Exterior placat cu mozaic + pervaz piatra naturala | 1400 Euro |
Pachet DELUXE (include tabla ornamentala pe cadrul metalic, pervaz premium cu granit si metal, extra izolatie cupola si vatra, personalizare) | 1950 Euro |
Arzator pe gaz cu panou manual | 1680 Euro |
Arzator pe gaz cu panou electronic | 2899 Euro |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.